Jag blir ibland så trött på mig själv , väldigt trött på mig själv blir jag ibland , jag är en jäkel på att aldrig bli nöjd med det jag själv gör , varför  ? vaför blir jag inte det ? det är faktiskt inget jag kan svara på , jag ställer kanske för höga krav på mig själv ? Jag är en person som hela tiden har en hjärna som går och tänker , tänker på allt möjligt , allt möjligt mellan himmel och jord , jag måste helt enkelt lära mig att slappna av , slappna av och tänka - "Simon , detta blev faktiskt bra , detta gjorde du bra!" , istället för att leta fel på det jag själv gör..
 
Men och andra sidan , så är det väl pågrund av detta som man hela tiden ser nya utmaningar , man får nya ideer på att hela tiden förbättras , att lära sig nya grejer , så är det , ja , så är det! och vill ni veta ? trots att jag ibland har svårt att bli nöjd med det jag själv gör , så måste jag säga att jag är glad för att jag är den jag är , för jag är just den jag är , och jag är mig själv! 
 
 
 
 Nu till något annat , igår var jag och en av mina bästa vänner på stan och mellandagsshoppade , det var mysigt , mycket mysigt , man tog dagen som den kom och hade det kul helt enkelt, vi åt mat och tog en fika och handlade en massa skoj , det var kul , mycket kul!
 
idag så ska jag också in till stan , in till stan och träffa ett gäng härliga människor , ett gäng som jag är väldigt bra vän med , ett gäng som är helt underbara! Jag är så glad för att jag har er!
 
 
skåp , blocketfynd , lyktor , INDISKA , skålar , INDISKA , CASAMARRECH , UDDA TINA , muggar, CASAMARRECH , äggkoppar , UDDA TINA
 
 
 
 Jag önskar er en fin dag mina vänner
 
//Simon
 
 
 
Jag har inte varit hemma , jag har inte varit hemma i Malmö och har därav inte gjort några inlägg , några inlägg här på bloggen , jag har helt enkelt inte varit vid datorn alls , jag har firat jul och haft en fantastisk jul med familjen och har inte kommit till skott till att göra några inlägg här , jag har låtit datorn vila , jag har inte varit duktig på att uppdatera varken på bloggen eller på min instagram nu under julen , men vill ni veta ? det behövs minsann ibland , ibland behöver man stanna av från sociala medier och inte hela tiden känna att man är tvungen att uppdatera , inte känna att "detta måste jag göra" . Man måste stanna , stanna och bara inte göra det , och det är det jag har gjort!
 
Iallafall , jag har mailat med min repotage fotograf och fått endel bilder mailade till mig , (för er som inte vet , så har jag varit med och stylat lite till tidningen Inzpira Magazine) och det har varit fantastiskt kul , underbara människor att jobba med , många skratt har det minsann blivit!
 
 
....Så , nu tänker jag bjuda på lite bilder...
 
 
Färgsprakande....
 
 
 
 En dagbädd fylld med kuddar...hemma hos mig...ra
 
 
 
En mysdag med massor av tända ljus.. en dukning med ett hav av ljusstakar och tända ljus...enkelt men ändå stämningsfullt!  Udda&Personligt och absolut inte perfekt!
 
 
 
En lagerlokal , en del som skulle få sommarkänsla , såhär blev det...
 
 
En av mina duktiga kompisar hade bakat riktigt goda bakelser....
 
 
Bröllop , här skulle det vara romantiskt , som i en bröllopsbutik ...
 
 
Här provas det ..och kul hade vi..
 
 Här kollar vi läget bland grejerna.. 
 
 
 Franskt.
 
Detta var helt enkelt allt för mig just nu ....
 
Eller.. jag bjuder på en bild på endel av min tavelvägg ...Udda och grann!!
 
 
 
 
Bästa hälsningar Simon
Jag blir så glad , jag blir så otroligt glad när jag kommer in här för att kika och ser att ni är flera stycken som har lämnat fina kommentarer , jag blir så otroligt tacksam! tack! det värmer ska ni veta..
 
....och minnen , fina minnen det gillar jag , ni vet de minnena som får en att skratta till eller le en liten gnutta när man tänker på dem , minnen av bra tider eller bra stunder , det , det är fina minnen , och den typen av minnen gillar jag och säkert många fler! 
 
Psst!!! Jag har köpt ett nytt skåp , ett otroligt vackert skåp om jag får säga det själv , ett skåp av indisk modell! mums!!!
 
 
skåpet fick hamna inne i mitt lilla (typ 8kvm!!!!) stora matrum , det känns som att man kommer in i ett litet cafe` iochmed jag har den gamla fiiina rokokosoffan där!
 
( ljuslykta , UDDA TINA )
 
kolla in  , ser ni de grymt fina kakelplattorna!!
 
Små fiina lådor!
 
 
(Rosa tavla , LOPPIS , Grön tavla , IEMS , Spegel , BALI)
 
(krukor/muggar , CASA MARRAKESH , Kupa , LOPPIS , Band , BROHÄLLAN , ljuslyktor , TINEK , Bricka , SUSANNE`S PRESENTAFFÄR)
 
Tack ännu en gång!
 
//Simon
 
Några halvvissna julblommor , en kupa med band och några ljuslyktor - det gillar jag!