31 augusti 2015

DIY kruka

Vardagsrum

Godkväll!
 
Idag har jag varit en aning trött - får kanske ta mig i kragen och lägga mig i tid idag ?
 
Nu är det ju inte dagens trötthet jag ska skriva om , utan det är ju faktiskt min nya kruka jag ska skriva om..
Jag börjar med en FÖRE bild..
 
 
Jag har ett tag varit sugen på att köpa en riktigt stor härlig lerkruka - men plötsligt när jag sprang på en loppis så fann jag denna , en stor gul kruka i något pappersmaterial !!? inte såå tjusig kanske , men jag fick ideer direkt - ett fynd för 30:- , så jag menar , skulle den inte bli bra , så hade det ju inte varit heeela världen liksom..
 
Jag valde att måla den i dessa färgerna nedan.. Paris Grey från Annie Sloan och med Dark wax , även det från Annie Sloan.
 
Såå , såhär blev resultatet..
 
EFTER:
 
 
Det var det - tänk vad lite färg gör - en 30 kronors kruka blev något heeelt annat!!
 
Önskar er en fin kväll!
 
/Simon
 

31 augusti 2015

Dåligt samvete.

Vardagsrum

-Jag är seg.
-Jag måste erkänna - jag är mycket seg!' Seg på att skriva här till er , seg på att visa er allt som jag egentligen vill , allt som jag planerar och funderar över på dagarna , men tiden springer iväg , den bara flyger iväg - plötsligt är det en ny dag , en ny dag som jag får dåligt samvete över att jag inte uppdaterar , för vill ni veta ? jag har bloggen i bakhuvudet hela tiden - jag vill , jag kan , och jag ska liksom! men vad händer ? jo , segheten av att jag plötsligt glömmer bort det - jag måste få in det som en vana , en vana av att skriva här till er , skriva av mig , skriva om mina projekt , skriva om allt! allt möjligt och lite till - jag vill att ni ska kunna lära känna mig här i bloggvärlden , lära känna mig och veta mer av mig - för vet ni ? jag läser många bloggar , och blir SÅ inspirerad av er , era fina bilder , era fantastiska texter - jag vill , jag vill också! jag ska!
 

Ikväll kör vi - ikväll startar vi om på nytt - vi kör ett nytt ryck och ett försök att få detta till en vana , för det vill jag!!
 
Bästa till er
Simon