31 december 2015

festligheter

Vardagsrum

Hej Torsdag!
 
Då var det Torsdag , en Torsdag som det väntas festligheter med vänner och det ska firas in ett nytt år och ett år ska avslutas , 2016 ska komma och 2015 ska bli ett år som varit.
 
 
-Nu har jag precis vaknat , jag ska ta mig och äta lite frukost och försöka planera dagens-göre
 
 
 
Dagens-göre är att göra en nyårsdukning till nyårsfirandet hemma hos föräldrarna (jag ska dock inte vara hemma hos föräldrarna ikväll ) men en nyårsdukning står jag för ändå hos föräldrarna , då det ska vara festligheter hos dem också ikväll.
 
 
Nehepp , nu ska jag inta frukost och inta dagen , för idag är det mycket som ska hinnas fixas , men , om jag hinner så ses vi här inne igen senare , tjing!
 
Bsta till er
 
Simon
 
 
 

30 december 2015

Nyårsoutfit

Vardagsrum

Hej Onsdag
 
Morgondagens-nyårsoutfit är nu fotad och redo att visas för er.., visas för er som är sugna på att ta en kik på vad jag skall ha på mig imorgon..så här kommer det..
 
 
 
Och om inte frissan skulle sitta fint imorgon , då , då får vi köra på mössa..
 
 
Jodå , det var min blommiga outfit till morgondagens nyårsfest , och nu undras det säkert vart detta går att köpa - denna outfit går att köpa på SOLO och den föll mig i smak på direkten!
 
Ps! Jag fick ta hjälp av min vän Ronja när bilderna skulle tas , så jag fick ställa in höjd och sådär så fick hon trycka på knappen , bra va? :-)


Bästa till er
 
Simon
 
 

30 december 2015

Nattens

Vardagsrum

 
 
Klockan är mycket
 
 
klockan är mycket vilket är likamed att det skulle varit dags för sängen för en väldans massa timmar sedan , men mina tankar och funderingar och ideer kommer , det plobbar upp både här och där när jag nu i skrivande stund är halvsittande i sängen.
Det är nu såhär när klockan skulle varit läggdags för länge sedan som jag får ideer, ideer om en himla massa , jag får ideer om att måla skåp , måla om , möblera om , springa iväg på ärranden och hitta på saker, jag funderar på vad jag skall ha för outfits kommande dagar, jag får upp tankar och funderingar på vad som ska hända, och på vad som har hänt.
Såhär i skrivande stund vid en tid som skulle varit läggdags för timmar sedan ,sitter jag nu och funderar , funderar på en massa kul som jag har framför mig , en massa kul saker som jag längtar till , en massa kul saker som nu har satts i rullning , saker som jag valt.
 
-Hänger ni med ? ;)
 
Åh , det märks att jag har lov , att vara uppe till halv tre-tre flera nätter i streck , det är något med lov och den tiden - till vardags är jag nämligen otroligt trött innan klockan slagit elva ,och känner mig då redo för sängen  , men såhär när det är lov och ledighet , då , då blir klockan plötsligt väldigt mycket för timmarna bara springer iväg.
 
Detta , detta var nattens-inlägg till er , nattens delning som såhär i skrivande stund gjorde mig trött, och gjorde mig otroligt sugen på att krypa under täcket och sova , sova då klockan ska ställas i tid imorgon - godnatt säger nu en gäspande Simon, vid en tid som skulle varit läggdags för länge sedan!
 
 
Bästa till er
 
Simon