Att börja komma iordning efter renoveringen , ja , nu börjar saker komma på plats.. 
Igår hämtade jag den indiska sänggavlen till sängenoch sen började jag piffa och ha mig.. Så därav blev det inte direkt uppdaterat av mig här - det var fullt upp igår som ni säkert förstår !
Idag har jag iallafall tid , tid för att uppdatera med lite EFTER bilder på sovrummet (det lilla rummet jag tänkte ha som matrum , men blev sovrum istället.. 😉 hänger ni med?)


Och vill ni veta? Jag är nöjd , trots att det är endel småfix kvar och att maskeringstejpen ännu sitter uppe i taket - jag är helt enkelt nöjd och nöjd och glad över att hösten är här - mys!

Bästa till er 

Simon

28 september 2015

Att ha tatuerat sig

Allmänt

Godkväll mina vänner!

Idag var det Måndag igen , första dagen denna veckan - och denna dag har varit bra , tillbaks till sina kollegor efter semestern , ja ..jag tycker det känns bra!

Efter skolan så tog jag en loppistur , och fann en sängstomme som ska fixas till - och den togs hem på cyklen , vilka blickar man får , att komma cyklande med en sängstomme - Phu!! 

Nu till rubrikens mening - jag har impuls "tatuerat" mig - typiskt mig , att göra det sådär snabbt och impulsivt!


Och om detta är en riktig tatuering? Nej , det är det inte.
Jag har nämligen köpt ett ark med något som jag kallar "outfit tatueringar" vilket är typ detsamma som sådana tatueringar man hade när man var mindre - sådana man duttar fast med hjälp av lite vatten.
Perfekt om man funderar på att tatuera sig , eller helt enkelt vill ha en tatuering som håller några dagar och som man då kan matcha till sin outfit!Och vet ni , nu är det Höst! Och jag gillar det , det är så otroligt mysigt , mysigt att komma in efter en tur utomhus , att komma in och bara mysa , tända ljus och dricka en kopp varm choklad - ja , nu är det höst !

Bästa till er

Simon 
Gah! Ni vet , innan skrev jag att jag skulle hämta en lampa jag fyndat på nätet - och nu är den hämtad , alltså - den är så fin och tänk er skenet , tror den kommer lysa så fint när den är igång sådär på kvällen!


Och påvägen hem så hämtade vi en lampskärm jag beställt , en från Tine K 


 som ni kanske märkt så är Tine K ett favoritmärke hos mig , så fina saker!
Kan säga att denna kommande vecka kommer vara en "lampvecka" för mig , då jag väntar hem ännu mer i lampans tecken! 😉

Nu ska jag hålla Söndag!

Bästa till er 

Simon