Igår fick jag ett ryck, jag hade gått och lagt mig sedan ett par timmar tillbaks. Jag vaknade till och insåg att en oljemålning skulle målas. Jag plockade snabbt ihop min oljefärger och använde alla nyanserna. På senaste har jag nämligen haft mycket i huvudet, mycket saker som antagligen behövde få utlopp. utlopp över en canvasduk. Jag målade efter mina tankar och resultatet blev ovan. Ett ansikte som fokus, med mycket händelse runt om. För visst är det så, att det händer saker överallt, alltid! 
 
- Imorgon väntas det nyårsfirande i goda vänners lag, det blir firande i vår stuga på västkusten! Underbart!
 
Kram,
Simon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är dagen efter julafton.
Juldukningen blev succe och vi hade ett fint julfirande med släkten på min mammas sida, mormor och morfar, kusiner. Hoppas er jul också var fin. 
 
Och vet ni?
- Efter endel funderande, så har jag beslutat att jag skall försöka ta det lugnt denna dag, försöka slappna av och kolla film, käka lussebullar och kanske måla en tavla. Att ta det lugnt är något som jag oftast har svårt för när jag vet att jag är ledig en hel dag. Jag har alltid så mycket tankar och ideer som "fnular" runt. Jag är ju en person som inte vill att en dag skall gå till "inget". Men visst är det så, att det är viktigt att kunna slappna av och ta det lugnt också. Så det skall jag försöka göra idag.
 
 
 
 
 
 
Har ni förresten lagt märket till min nya pläd (egentligen ett överkast) som har tagit plats i min stol från indien? Jag lyckades fynda den på REA på IEMS på Väla för under halva priset. Hur bra är inte det? Jag tyckte helt enkelt att stolen och pläden med dess fina mönster passade bra ihop, underbara färgnyanser!
 
 
 
 
  
 
KRAM
Simon
 
 
 
 
Så blev det julafton.
 
- I år, liksom förra, är det jag som står för juldukningen. Mitt tema för detta året är Loppis och återvinning.
Jag har valt att duka mitt julbord med en linneduk som bas, jag har sedan gjort en "löpare" av gamla såkallade väggbonader som jag fyndat för en spottstyvel på loppis. Jag tycker dessa väggbonader är fina, på rätt ställen, och bör förtjäna en andra chans.
 
 
 
 
 
 
Jag har köpt gamla glasflaskor och burkar och dekorerat med gran-grenar. Dekorativt.
 
 
 
 
 
 
Jag har lyckats få tag på gamla trådrullar i modell stor, och sedan satt i ljushållare - och vips, så är ljusstakar skapade. Återvinning.
 
 
 
 
 
 
Jag hade ett gäng gamla, indiska ljusstakar av stolsben ståendes i ett skåp, som jag självklart tyckte kunde komma väl till pass till denna dukning.
 
 
 
 
 
 
Udda tallrikar runt bordet, och ett spetsband runt servetten tyckte jag passade fint. Min syster har gjort namnplaceringarna.
 
 
 
 
 
 
Jag tyckte dessa bordplaceringar gjorda av toarullar var otroligt fina, söta och påhittiga. Gjorda av toarullar, äldre tapeter och pappper, band samt silkespapper.
 
 
 
 
Nu vill jag passa på att önska er en riktigt GOD JUL!
 
KRAM
Simon