29 februari 2016

Vilken dimma

Natur

Hej Måndag!


Hemma!
Hemma efter att ha varit i skolan och sedan en sväng i stan och en lite sväng på Second Hand - kom ut med saker jag inte planerat att köpa men som jag tror kommer bli väldans bra där det ska vara - oftast det oväntade och överraskande som blir bra i slutändan.


-Och jag glömde ju att berätta för er imorse, att jag vaknade av att det var himla ljust i lägenheten och jag trodde en dimma lade lite smått utanför fönstret - sedan insåg jag att det var mina fönster som var i stort behov av att putsas, så det får bli ett görre denna veckan - nyputsade fönster gör ju så otroligt mycket för helheten!


Bästa till er

Simon29 februari 2016

Mot skolan

Allmänt

Hej Måndag!


Strax står klockan på att det är dax att hoppa på cykeln och trampa mot skolan, till skolan som man inte varit i nu under en veckas tid, mot skolan ska jag snart trampa.


- efter skolan har jag allt en tanke på att jag ska springa in på någon Second Hand och se om jag kan finna några kul vaser i olika storlekar och ha lite skittblommor i , tror det kan bli lite fint på typ matbordet - dagens jakt efter vaser får alltså gå av stapeln efter skolan.


Hepp! Nu ska jag ta mig ner till cykeln och trampa mot skolan, vi hörs!!

Bästa till er

Simon

28 februari 2016

Tredje gången

Mat

Hej Söndag!


Lite restaurangbesök blev det visst innan tåget mot Malmö skulle gå, så i Helsingborg stannade jag och delar av familjen och käkade lite kinamat (tredje gången för mig denna vecka, haha!)

- det blev trerätters! (soppa och vårrullar som förrätt)


Sedan hoppade jag på tåget mot Malmö och har nu landat i min lägenhet, där jag nu har tänt lite ljus och ska hålla kväll innan sängen kallar - imorgon är det Måndag och en ny vecka med nya utmaningar!

Bästa till er

Simon