Jodå!
Visst fann jag ljusstakar igår.
 4 stycken gamla ljusstakar för några tior fick följa med hem från gårdagens loppistur, nöjd!


Dessa ljusstakar kommer dessutom få 2 kompisar utöver, i form av ett par ljusstakar till som jag har liggande hemma hos mina föräldrar, mmh!
-Blir nog en fin "hög" med ljusstakar!


Under min loppistur så tog jag även en sväng inom blomsterhandeln och köpte med mig hem en liten hög med växtligheten ovan, såå glad för denna gröna bladväxt i snittmodell, passar liksom överallt!Idag kör vi soffhörnan hemma i lägenheten i Malmö och lite längre ner kan ni se denna hörnans inköpsställen, för den som önskar lisom!

Och dagens.?

Jodå, i veckan får jag en leverans med nya matrumsstolar till mitt matbord, förhoppningsvis - jag tror dessa stolar kommer bli hur bra som helst runt mitt matbord (bild på dessa kommer när de kommit hem.)

..Och efter skolan idag så tror jag minsann det blir ett Second Hand besök, jag är på jakt efter udda ljusstakar att ha på mitt matbord, en heeel samling med udda ljusstakar, jamn, tror det kan bli bra.


Inköpsställen kommer nedan:Kuddar i Soffan: De 3 till vänster kommer från Tine K , ansiktet kommer från Pb Home.

På soffbordet: Lykta från Udda Tina, fat från Casa Marrakech.

Soffbordet: Från Casa Marrakech.

Soffa: IKEA, Ektorp - Klädsel, Blekinge vit.

Spegel: IKEA som målats om.

Urna: Loppisfynd som målats om.

"Happy Light": Från Ullared.

Godmorgon Tisdag!

Frukosten är precis nedslunken och jag sitter numera på tåget mot Malmö med lurar i öronen med hög musik (..okej, lagom hög musik, host!) och är påväg mot skolan och min lägenhet.


Vad har ni för planer denna veckan?

-Jag ska förhoppningsvis göra en hel del förändringar hemma i lägenheten, lite möbelbyten och sådär, och sen väntas det eventuellt besök av en vän som ska sova över, kul!
Och sen väntas det ju jobb i lite olika utförande.


Nåväl, ska vi kicka igång denna veckan denna Tisdag ? Mjaaåå, det tycker jag!