Och så har lite jul kommit på plats på skrivbordet. En rumsgran som jag nämde om igår har hamnat i en korg och en lykta har fått byta plats och har nu fått ta plats i fönsterkarmen. Imorse satt jag och intog min frukost där vid fönstret.
 
 
Och i fönstret vid skrivbordet har även en stjärna i papp kommit på plats. Ser ni skymten av den?
 
 
Kram,
Simon
 

28 november 2016

Att ha en ledig kväll

mitt rum

 
Klockan är strax efter fem, 17:03 för att vara exakt. Utanför fönstret har mörkret kommit efter en fin dag med en sol som har visat sig. Innanför fönstren har stearinljusen tänds och mysbeslysningen är på. Jag försöker intala mig själv att jag skall hålla ledigt ikväll trots att flera måsten egentligen står på listan. Ibland må det vara bra att stilla sig själv och hålla ledigt även fast det är lätt att bli rastlös. Jag kanske skall passa på att kolla en film eller en serie? dricka en kopp med te och njuta av kvällen?  Bara vara?
 
 
Vad har jag haft för mig idag då?
-Jo, dagen startade med städning och lite julpiff. En rumsgran sattes i en korg och julstjärnor kom på plats. Ett inlägg i dagarna om det kan komma till pass. (om jag hinner hem innan mörkret faller vill säga?) Och inte nog med att det numera är städat och fint, så begav jag och mina farföräldrar oss till Malmö med stora flyttsläpen för att hämta hem ett par möbler jag inhandalt. Ett stort skåp med 12 luckor och en köpmansdisk ställdes i flyttsläpen innan vi begav oss hem igen. Vem behöver inte ett stort skåp med 12 luckor om inte jag. Sagt och gjort så står det nu i min atelje i väntan på att fyllas med grejer. Tjoho!
 
 
Nu skall jag som sagt försöka hålla kväll och ha en ledig kväll.
 
Kram,
Simon
 

27 november 2016

Att dansa vidare

Outfits

 
Jag är tillbaks, i`m back!
 
Jag har haft en liten bloggdipp på senaste, jag har inte haft några ord när jag i skrivande stund velat få fram något. Det har inte kännts som det varit mina ord som isåfall hade kommit. Bloggen har inte legat i fokus.
Men nu g a s a r vi på igen.
 
Lite av det som hänt på senaste:
 
-Jag har jobbat på "vift", vilket jag har gjort med ett stort leende. 
-Jag har träffat fantastiskt fina människor som jag bär med mig med ett stort leende. Människor som har kommit väldigt nära på väldigt kort tid. Tacksam!
-Jag har hjälpt brodern min att flytta. Fantastiskt fin lägenhet!
-Jag har skrattat mer än jag har gjort på väldans länge, ni vet ett sådant skratt som det tillslut inte kommer något ljud ifrån, ett skratt som känns på riktigt ända ner i magen. Mer skratt åt folket!
-Jag har fått upp ögonen för ett ställe som jag kan tänka mig att flytta till.
-Jag har bytt namn på instagram till "simonolsson.offeciell". Det kändes som det var dax för mitt eget namn att få ta plats. Dock lever "usoinredare" kvar.
 
 - Och på bilderna ser jag väldans kort ut. Kanske för att jag inte är världslång med mina 176 cm, men ser jag inte aningen kortare ut på bilderna? Jag skyller på att dörren är hög och att handtaget sitter högt upp, tss!
 
 
Idag är det första advent och jag önskar er en fin sådan!
 
kram,
Simon