24 oktober 2016

En enkel sallad

Mat

 
Detdär med matlagning är kul och något man kan exprimentera med i mängder. Jag älskar att exprimentera och gör det gärna i min matlagning, att laga mat utan recept gör jag ofta.
 
 
Kvällens vegetariska måltid blev en enkel sallad med följande:
 
- Ruccola, tomater, gurka med en egengjord salladsdressing av Olivolja, Vinäger som är kryddat med curry, paprika, svartpeppar samt salladskrydda.
- Slutligen toppat med smörstekt vit sparris med smörstekta champinjoner (stekt med smör, curry, salt samt nötter)
 
Vill man ha färre eller fler grönsaker är det enkelt att addera eller minimera urvalet. Som tillbehör funkar det gott med en skiva rågbröd (osötat) för ett mäktigare mål.
 
Vad har ni ätit för gott ikväll?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress