Så mycket kärlek, så mycket!
Jag blir så glad att så många har tagit sig tiden att gå in och läsa inlägget som jag skrev i förrgår, det berör (du kan läsa det här) - Kan jag hjälpa en, en person, en människa så är det en vinst. Kan jag hjälpa flera är det en ännu större vinst. Vi alla är människor, lika värda. Tar vi alla våra förnuft till fånga kan vi bidra till en bättre värld. Om vi inte tar förnuftet till fånga, när skall då saker och ting förbättras? Ibland finns det en förmåga att snacka, men inte göra. Men om vi inte gör, hur skall då saker och ting förändras? förbättras? Säg något fint till någon, gör en fin handling. Det lilla gör mycket, mer än du tror. Lev och njut, skratta och lev ut. 
 
 
Numera är i varje fall jeansjackan invigd för våren. 
 
- För någon dag sedan träffade jag vännen Linnea i den fantastiska miljö som synes ovan, och då passade jag på att ha på mig min jeansjacka. Jag älskart!
 
 
Jeansjackan som passar till precis allt, allt ifrån den snygga stiliga skjortan till det mer slappa med tjocktröja.
- Ett måste till våren och sommarens alla outfits som sätter prägel. Till festen? till promenaden? eller till vilket tillfället som.
En snygg outfit-höjare!
 
 
 Jag har dessutom haft lugg för första gången på väldigt länge och jag må säga att det kan hända att dendär luggen träder fram lite oftare framöver. Jag menar, det är ju kul att variera sig då och då, och ni kan ju inte gått miste om att jag har en kärlek till att just ändra frisyr.
 
 
KRAM
Simon
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress