Det är Tisdag vilket innebär att det är en jobba-hemma-dag. Jag har viktiga telefonsamtal som måste ringas och en hel del jobb via datorn som står på tur. Möten måste inbokas. Ni vet, ibland har man saker liggandes som inte är lika kul, men är otroligt viktigt att få gjort ändå. Jag måste fokusera och prioitera. Så det så. Jag passar i varje på att pigga upp stämningen med tända ljus, en kopp ekologiskt örtte ( Ingefära&citrongräs) som ni finner här i min nya mugg från Rörstrand med design av Filippa K  i det annars gråa vädret som skymtas utanför fönstret. Muggen går att köpa bland annat här
 
 
 
 
 
 
Och ni har väl inte gått miste om att ni ser mig på Tv ikväll ihop med ett gäng helt galet härliga människor? Det är ju Superskapar-Tisdag på Sjuan klockan 21:00 ( ni kan även kolla på Tv4 play här ). Vi går in i avsnitt 2. Vem åker ut, vem är på topp och vem får huvudvärk av sitt verk? Ett roligt, intensivt och spännande avsnitt som ni inte får gå miste om.
 
 
 
 
 
 
Ni kan även följa Sjuan samt tv4 på facebook samt instagram för småglimtar och videos av pogrammet. Tillexempel hur ni piffar till gamla väggbonader till något nytt, via mig här.
Nu skall jag jobba, så jag får något gjort idag! hepp.
 
KRAM
Simon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 åhyes! Jag är tillbaks i Skåne efter en snabbvisit i Göteborg med övernattning där jag var på ett fantastiskt event, mingel samt föreläsande #influencermeetup2017 via Trendenser.se tillsammans med min fina vän Karin Andersson ( kreativakarin ). Det har mötts flera fina bloggare, instagrammare samt inspirerande människor, hur kul? Detta skall självklart visas, så håll utkik här i dagarna!
 
 
 
 
 
 
Och hörreni, ser ni någon skillnad? Ser ni något nytt på mig, någon förändring? Jag ville ju vara krylligt fräsch inför min vistelse som var i Göteborg, men slutresultatet blev något annat. Det må vara så att bilderna är färglösa, bilder med ingen färg. Men det är även så att mitt hår numera inte är grått och inte ljust (ni kan se mig i det här). Jag har gått tillbaks till mörkt, brunt hår, till en mer naturlig look på mig själv. Det är även så att mitt hår har kapats en rejäl bit vilket inte var planerat. Jag hade planerat att gå tillbaks till mitt lockiga, krylliga och enligt mig själv rätt coola frisyr, men fallet blev dessvärre inte så. Efter en rejäl blekning för någon Månad sedan, så var mitt hår helt enkelt inte i skick till att gå tillbaks till lockarna genom permanent (sliter mycket på håret) utan det skall helt enkelt få växa ut och bli nytt och fräscht igen ( nu har jag i varje fall provat och sett mig själv i det, och lärt mig något). Men om någon Månad eller så, då jäklar skall mina lockar vara tillbaks. För vet ni? Fy bubblan vad jag saknar dem . Jag saknar mitt jag som jag känner med mitt lockiga jag.  
Materiellt? ja, kanske. Men håret är må vara viktigt för mig. Så viktigt.
Ni kan se mig i mitt lockiga jag här .
 
 
 
 
 
 
KRAM
Simon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag får ofta frågor om jag saknar stadslivet, och det kan jag ju inte förneka att jag faktiskt gör. Jag saknar stadspulsen, att ha butiker runt husknuten, att köpa snittblommor på torget. Att kunna göra stan med dess restauranger, dess krogar, dess uteställen. Att kunna möta vänner över en god fika på en rad olika kafeer. Stadslivet, det gillar jag liksom det lugna som infinner sig på landet. Jag har förälskat mig i en stad, och vem vet vad framtiden har att erbjuda. Äventyr är alltid kul, och jag hänger helt enkelt med.
 
- Igår var jag som bekant i en stad som jag tidigare bott i, Malmö som jag i förra inlägget berättat om, och spelade bland annat in radio på Sveriges Radio P4. Under min tur i Malmö passade jag även på att besöka ett roligt place som jag handlade endel i när jag var boende i närheten. Nämligen Casa Marrakech på Östra Tullgatan 5. Vad passar inte bättre en Lördag som denna, att visa lite därifrån?
 
 
 
 
 
 
Kolla in kuddarna, titta in mattorna och kolla färgerna. Underbart. Jag älskar`t! Drömmigt fint och jag längtar tills dagen jag kanske har plats till en stor matta som ovan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejar ni att detta är ett place som jag gärna hänger på? Snygg keramik till den coola dukningen, och fina detaljerna!
 
 
 
 
 
 
Allt från färgrikt till lite mer utan kulör.
 
 
 
 
 
 
Nu väntas det middag och ljusen är tända. Sedan blir det Mellomys och skönt Lördagshäng. Packningen inför morgondagen skall också hinnas med, då jag skall bege mig mot Göteborg. Det väntas inspirationsdag med Trendenser ihop med min vän Karin (kreativakarin) Längtar! 
 
 
 
KRAM
Simon