31 maj 2017

USOINREDARE

Vardagsrum

(Bilder från butiken, @USOINREDARE)
 
 
Gokväll vänner!
- Jag hoppas allt är fint med er denna Onsdag? 
- Igår och (inatt!!) jobbade jag för fullt nere i butiken och förberedde för kommande helg som där är öppet.
 
- (Har man inte jobb, så fixar man? eller hur vart det?)
 
Jag fick för mig att möblera om, samt bygga en vägg då jag kände att jag behövde ytterligare "smårum" i butiken, för att få till mer av "hemma hos" känslan. Självklart blev detta ett större projekt än jag i min första tanke tänkte - resultatet blev en hel-ommöblering och alla prylarna har därmed bytt plats och jag begav mig hem vid 01:30.
 
 
Men, hörreni!
-Vad skulle en inspirations samt inredningsbutik vara om just omändringarna inte var? Hur kul och inspirerande hade det då varit? Inte alls, faktiskt. Så jag möblerar om med glädje, och hoppas ni finner inspiration!
 
- Ni kommer väl till helgen till USOINREDARE och minglar och myser runt?
 
Värmevägen 2D, Klippan. Lördagar & Söndagar 10-15.
 
Fina nya möbler och ombyggnad i butiken sedan förra helgen utlovas - bilderna i detta inlägg, är endast småglimtar! ;)
 
 
KRAM
Simon
 
-Jag är ju en person som gillar att göra väldigt många olika saker. Jag är öppen för det mesta och är inte den som tackar nej till nya äventyr, att ge sin in i kast att testa på nya vägar i livet. Och det är väl så, att man skall vara just öppen för det mesta, att inte stänga sig.  
 
 
-Som liten band jag ofta buketter i stort och smått under skolan och dagisets skogspromenader. Jag tog kvistar, jag tog gräs och jag tog vildblommor och band samman till diverse buketter av det som fanns till hands i närheten och gav till mina fröknar. Och detdär med att binda buketter har alltid varit kul och något som alltid varit roligt att göra. Så idag fick jag chansen att ta fram mina blomster händer och binda samman en bukett. Jodå.
 
KRAM
Simon
 

Jag är 18år, jag är i en ålder där jag egentligen skulle vara i full förberedelse och förväntan inför stundande student som skulle gå av staplen inom bara någon vecka. Jag skulle vara i full ackt att gå på bal, ha avslutningsprover, ha grillkvällar med klassen liksom lärarmiddag. Jag skulle hitta på massa hyss hit och dit och ha ett fullt schema.
 
 
-Jag skulle skratta och vara lite smånervös inför vad livet mer skall ha att ge utanför skolans väggar. Jag skulle vara i full diskussion med mina klasskamerater och de runt om.  Jag skulle ha diskussioner med mina vänner om att några skulle läsa vidare inom skolans väggar i många år, liksom många redan hade fixat jobb till sommaren. Vi skulle prata om mycket och vi skulle stå och fundera över livet. Vissa ännu utan någon plan på vad som komma skall, utan vetan och några med ett helt block med deras planer.
-Vissa skall resa till USA och jobba, vissa på ICA. Men vi alla med så olika planer, så olika seenden och med så olika liv. Alla med samma tanke, vad händer nu utanför skolans väggar?
 
 
- Det jag vill säga er är att lita på er själva, gå er egen väg vare sig någon inte skulle tro på er. 
 
 
-Jag gick min egen väg och tampas varje dag med just ovisheten av vad som komma skall. Men vet ni? Jag ångrar inte att jag gick just min egen väg, att jag valde den vägen. För ovisheten om framtiden kommer alltid att finnas, för vi vet aldrig vad morgondagen har att ge. 
 
 
Hörreni!
-Vi, ni, jag, är 18/19år. Vi har hela livet framför oss. Skulle inte vägen vara just den rätta?
Vad gör det, egentligen?
 
-Hur många av våra föräldrar och de i vår närhet sysslar just med det dem en gång i tiden pluggade till? Tro på dig själv även fast motgång är. Du kan bli världens popstjärna om du så skulle vilja, i varje fall i tanken. Och finns det väl i tanken? varför inte testa?
 
 
Vänner, jag vill passa på att önska er en fantastiskt fin student! Lev och njut!
 
KRAM
Simon