Kan man inspireras av sig själv? Det är klart att man kan göra det. Jag inspireras av just mig själv ibland, av naturen ibland, av andra ibland. Jag får inspiration av allt. Färgen på en vägg på en industri, tofsarna på någons sko eller helt enkelt av mattan på hotellet jag var på för någon Månad sedan. Allt samlas i ett galleri i huvudet och ploppar fram när man vill eller när man minst anar.
 
- Senaste DIY-projektet är av just inspiration från väggspegeln jag gjorde med inspiration från USA i Superskaparna som ni kan se i detta avsnitt (här). Jag ville göra en ny version under tiden som jag väntar hem fejk-fjädrar. Efter att ha fått syn på ett gäng papp-tallrikar som stod undangömt i ett skåp, samt en påse med plastskedar så ploppade en bild fram i huvudet. Självklart kan man göra en trendig väggdekoration / detalj av engångsprodukter! Ellerhur?
 
Hur går man då tillväga?
 
 
Du behöver:
-1st engångstallrik
-Plastskedar (jag har använt dessertskedar)
-Limpistol
-Sprayfärg
 
Hur gör man?
1: Tag limpistolen och limma fast plastskedarna på "framsidan" av papptallriken (den sidan man äter ifrån). Tips! Limma fast plastskedarna efter kanten som synes på framsidan.
 
2: Spraymåla hela skapelsen som du nu har framför dig med sprayfärg i önskad kulör. Jag använde mig utav Edding sprayfärg från Panduro (här). Jag valde att spraymåla hela väggdekorationen helt i svart först, för att sedan spraya ett tjockt lager med guld på mittendelen av själva tallriken, detta skapar effekt!
 
3: KLART! Du har nu en trendig, cool och blickfångande väggdekoration som har kostat nästan ingenting, bra va?
 
 
 
KRAM
Simon
 
Grinde

Så Snyggt!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress