3 april 2017

Veckans sovrum!

sovrum

 
Ny vecka & nya möjligheter, inte sant?
- Nu när det är en ny vecka så är mitt sovrum i vanlig ordning i ny skrud. Ny färg på väggen som numera går i en dimblå nyans och inte i lila som förra veckans sovrum som ni finner här var. Denna veckan har jag haft som fokus att blanda olika mönster, färger och grejer. Att visa att det går att skapa ett lugn även i en miljö där flera grejer möts, saker med olika ursprung och olika uttryck. Det gäller att hitta balansen som gör att det som skall ta fokus får fokus och balansen och lugnet håller sig runt ändå. Att skapa flera blickfång och punkter men på rätt ställen, så ögat hinner se och vila mellan. Att finna den personliga blandningen.
 
 
Den dimblåa väggen samt den rustika dörren i trä bidrar till en rejäl grund att utgå ifrån för att sedan kunna addera textilier både i mönstrat och enfärgat. Addera kuddar i olika storlekar och former, olika texturer. Jag valde att ha gröna, gråa samt rosa kuddar i min bäddning med överkast och sängkläder i linne, samt att sedan pigga upp med en stor gosig pläd från IEMS i färgsprakande mönstrat rosa. Hur läckert ihop?
 
 
 Ser ni förresten lampan i grönt som hänger dinglandes mot väggen nedan? Den byggde jag igår ihop av en gammal tvättkorg i plast från loppis för 20:-..Jag såg potensialen.
- En upp och nervänd korg i plast, sprayfärg i grönt, en lampslinga med glödlampor från IKEA vid namn SVARTRÅ, samt en blomgirlang även den från loppis. Baaam, och en lampa såväl till tak som för vägg är gjord av en helt vanlig tvättkorg i plast.
 
 
Jag passar på att njuta av mitt "nya" sovrum i bohemisk touch tills nästa vecka, för då har rummet bytt skepnad igen. Ni hänger väl med?
 
KRAM
Simon
 
 
 
Anna María

Så himla fint och inbjudande! Anade nästan att tvättkorgen skulle bli en lampa. Kul, snyggt och smart!

Svar: Tack snälla fina du! Du vet, vi superskapare, vi kan 😁😝
Simon Olsson

Emma Hiltunen

Jag vill flytta in. så fint.. du är SÅ bra!
<3

Svar: Du är SÅ bra ! 🙌🏽

KRAM
Simon
Simon Olsson

Matilda

Åh vad är det för märke på pläden? Kollade på iems hemsida men de verkar inte ha nån onlinebutik, tänkte om den går att köpa någonannanstans... Så himla fin, älskar bohemisk inredning!

Svar: Ring till Iems på Väla och se om de har någon kvar - så kan de kanske skicka? Den är magisk!! 😍
Simon Olsson

Hanna Karlsson

Vad fint det ser ut!

Ajli Müller

Det ser sååååå snyggt ut :D :D Och mysigt!

Anonym

Så himla snyggt! Du är så duktig😊

Karin B

Så himla fint sovrum!

Maria

Mysigt :))

carolina

Så himla fint :)

madabouttea.se

Asså så snyggt! Älskar filten/överkastet!

kerstin ehrenholm

läckert allt ihop

Line Jacklin

Jätte jätte mysigt verkligen!! :D
Gud vad fint!

Vano

Så himla fint! :)

Annie Brickman

Vilket fantastiskt skåp! Älskar Patinan!

Ylva

Supermysigt! En riktig dröm!

Svar: Åh! Tack snälla <3KRAM
Simon Olsson

Mathilda.nu

Men hallå? Hur snyggt! :O

Polyglott

Tjusigt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress