Vilken helg alltså! 
- Eller vad säger ni? Karin, Henrick, Ted, Linda och AnnaMaria? (Tyvärr kunde inte Fanny Komma)
Första dagen, i Fredags startade ju med en dag på stan med mig själv, med shopping och häng på Göteborgs gator, med lite av varje. I Lördags, igår, begav jag mig mot Karin (@kreativakarin) och en mingel och premiärkväll skulle gå av staplen med programmet Superskaparna tillsammans med övriga deltagare som också medverkar, och självklart skulle alla fotografera och dokumentera kvällen ( ni kan se premiären av Superskaparna den 21 Februari, klockan 21:00, kanal 7).  Vi möttes upp allesammans hemma hos fina Karin där snittar och bubbel var förberett. Hemma hos Karin där detaljerna är, där personlighet och ett fint hem möter ens blick. Underbart! Och det var ju inte sämre att dessutom få träffa alla superskaparvänner och kramas, att pratas och att skrattas. Det är stor kärlek till dessa människor, ni anar inte!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi skålade i skumpa och pratade om allt och inget.  Pratade och skrattade om vart annat och kollade självklart spända på smygkik av programmet, där vi alla är med. Hur kul? Hur nervöst? Alltså detta får ni inte missa. Vilket äventyr!  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi gjorde oss sedan redo för att ta oss vidare mot nästa ställe där kvällens pizza skulle intas, där kvällens pyssel skulle gå av staplen och utgången skulle taggas igång. Nämligen till Karins otroligt charmiga atelje där kreativiten inte kunde gå miste. Wow vilken mysig ställe!  (Dessvärre har jag inga bilder ifrån ateljen, så gå in och kolla hos @kreativakarin för att se mer)
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi begav oss slutligen mot en utgång som landade på Gretas inne i Göteborg. Ett uteställe där alla är välkomna, där kärleken flödar. 
Fy bubblan vilken rolig kväll, fy bubblan vilken kul natt och vilka underbara vänner jag har & fy tusan vad jag gillar er. Kärlek till er & Tusen tack för att vi fick sova över hemma hos dig Karin, och träffa din fina familj!
 
 
 
 
(Ni kan följa alla på instagram: @kreativakarin, @dnilva, @uppfinnarted, @simonolsson.officiell, @henrick.eriksson, @fannyerkelius, @limpiloo)
 
 
KRAM
Simon
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress