31 oktober 2015

Att cykla

Allmänt

Godkväll denna Lördag , är precis hemkommen efter restaurang besök och snart blir det tv tittande med "så mycket bättre" som står på tablån.

Igår kväll och i förmiddags idag så har jag hållit på för fullt med mitt nya skåpsprojekt (som jag visade i tidigare inlägg)


.. det har bankats , det har målats och det har slipats ..Och i eftermiddags så tog jag en lång cykeltur hos föräldrarna där jag ännu är , en cykeltur där jag tog på mig mina lurar och satt på bra musik , en cykeltur där jag cykla och njöt och tänkte och funderade


Det cyklades genom skogens små vägar , genom villakvarter och city , det cyklades lite överallt och jag njöt , njöt av att cykla , cykla lite överallt...


Nu blir det "så mycket bättre" och Lördagsmys!

Bästa till er

Simon 

Vilken mysig kväll det var igår!

Ni minns väl att jag och mamma min skulle iväg på inredningsventskväll? Denna kväll var på "Värsjönäs interiör & Lantliv" med ett trevligt gäng och trevlig personal !


En mysig butik med en härlig känsla!

Och om jag handlade något?
Jag köpte med mig hem lite tvåler och några förpackningar med doft doft! 


Med andra ord så var det en lyckad och mysig kväll igår!!

Nu ska jag däremot ner till min lokal och verkstad och fixa och trixa med mitt nya skåp skåp som ni fick se bild på igår..

Bästa till er

Simon 


Är ni sugna? Sugna på att se , se detdär  skåpet jag och farfar var iväg för att hämta tidigare idag i Vinslöv?

Vad väntar vi på , här kommer det..


Yes! Det är mitt nya skåp , mitt nya skåp som förhoppningsvis blir peeerfekt när det är klart! Jodå , så att så är det! 
Och ja , jag ska göra om det , det ska liksom fixas lite - och ja , det är fint som det är , men det ska göras om så att det passar hemma hos mig.. :-)


Nu ska jag och mamma min iväg inredningsevents mys! 

Bästa till er

Simon