Livet bjuder ständigt på oväntade grejer. Livet bjuder på saker som kan leda till både gott och ont. Livet kan bjuda på saker som är så jäkla orättvisa att det inte finns ord att ge, inte ord att berätta, ord till att förstå.
- Vi människor har gärna svårt att leva i nuet, svårt att stanna upp och se vad vi har här och nu. Vi strävar framåt vilket det inte är något fel på. Vi skall ha mål, vi skall ha saker att se framimot, vi skall leva. Men vi människor har även en förmåga att svamla runt och kolla blint på vad vi inte har, och istället se vad andra har. Vad dem har och inte vi, och vise verse. Kolla sig blint och glömmer bort den kärlek som finns runt om. Ödslar allt för mycket tid på negativitet, dendär jäkla negativiteten.
 
 
Men kolla runt dig, kolla runt dig även fast dimman är, dendär dimman som kan verka magisk. Detdär filtret. Se klarhet, och öppna ögonen. Vi alla har något vi kämpar mot, något vi önskar även fast fasaden är. Se människorna runt om dig, se dina nära och kära. Gör det.  För livet är som en berg och dalbana, ibland rullar livet på och det goda möter det roliga. Det händer saker och livet bara rullar på, det är på topp. Njut och lev. Lev livet som om det vore din sista dag, lev livet fullt ut och blomstra. Gör saker som du annars ångrar att du inte gör. Vilket ursprung du än har, vilken hudfärg du än har eller vilken läggning du än har. Alla har vi lika stort värde att leva livet, fullt ut. Till 100%.
 
 
-Vad händer när toppen har notts och frittfall kommer, är vi berredda? Nej, det är vi inte. Och vi kan inte förbereda oss. Vi möts av chock, vi möts av känslan av att livet är orättvist vilket det även kan vara. För vissa saker är så ofattbara att inga ord kan beskriva, inga ord kan sättas och inga svar kan ges. Varför? Varför oss? och varför nu? Inget svar kan ges. Lev varje dag som om det vore din sista.
 
- Dansa fuldans om du känner för det och sjung för glatta livet även fast du vore tondöv. Lev, njut och ge en komplimang till den du älskar. Lev. lev som varje dag vore din sista. För vi vet aldrig vad vår morgondag bjuder på. Vår nästa timme, vår nästa minut.   
 
 
 KRAM
Simon
Malin Volle

Tack ❤️

Sandra

Så otroligt mogen du är för din ålder. Vilken fin förebild du är för andra unga. Jag har en son på 17 år som har så höga krav på sig själv. Jag ska introducera din blogg för honom. Måste samtidigt säga att jag älskar din inrednings stil.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress