Det är Tisdag vilket innebär att det är en jobba-hemma-dag. Jag har viktiga telefonsamtal som måste ringas och en hel del jobb via datorn som står på tur. Möten måste inbokas. Ni vet, ibland har man saker liggandes som inte är lika kul, men är otroligt viktigt att få gjort ändå. Jag måste fokusera och prioitera. Så det så. Jag passar i varje på att pigga upp stämningen med tända ljus, en kopp ekologiskt örtte ( Ingefära&citrongräs) som ni finner här i min nya mugg från Rörstrand med design av Filippa K  i det annars gråa vädret som skymtas utanför fönstret. Muggen går att köpa bland annat här
 
 
 
 
 
 
Och ni har väl inte gått miste om att ni ser mig på Tv ikväll ihop med ett gäng helt galet härliga människor? Det är ju Superskapar-Tisdag på Sjuan klockan 21:00 ( ni kan även kolla på Tv4 play här ). Vi går in i avsnitt 2. Vem åker ut, vem är på topp och vem får huvudvärk av sitt verk? Ett roligt, intensivt och spännande avsnitt som ni inte får gå miste om.
 
 
 
 
 
 
Ni kan även följa Sjuan samt tv4 på facebook samt instagram för småglimtar och videos av pogrammet. Tillexempel hur ni piffar till gamla väggbonader till något nytt, via mig här.
Nu skall jag jobba, så jag får något gjort idag! hepp.
 
KRAM
Simon
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress